+40 259 470 705
L-V 10:00-18:00
Contul meu
Cosul meu
0 produse in cos
0.00 Lei

Despre noi

GLOBAL TOOLS, o divizie a firmei GLOBAL ELECTRONIC SRL, specializata in vanzarea de unelte, accesorii, masini electrice si echipamente de protectie.

Oferim clientilor nostri o gama variata de repere sub branduri proprii precum: PROLINE, MEGA, TRYTON, VULCAN, LAHTI PRO etc. Varietatea si calitatea produselor comercializate ne indreptatesc sa fim un partener fiabil si de incredere pentru clientii nostri.

PROLINE, principalul brand propriu, este leader pe segmentul sau de piata si acopera produse precum scule si unelte din domenii diverse: auto, mecanica, constructii, tamplarie, lacatuserie, imbinare, finisare, gradinarit etc., toate la o calitate ridicata si un pret avantajos. MEGA este un brand complementar si vizeaza produsele din gama de hobby.

TRYTON si VULCAN sunt marci de renume din portolfoliul GLOBAL TOOLS, pentru masinile electrice comercializate: masini de insurubat si gaurit, polizoare, masini de frezat si fierastraie, slefuitoare si ridele, pompe si aparate de curatat etc.

Brandul LAHTI PRO reuneste produsele destinate echipamentelor de protectie personala de la incaltaminte si imbracaminte de lucru pana la accesorii precum ochelari, masti, manusi, sosete, casti, dopuri de protectie etc.